Evenimente
„Școala pentru Jurnaliști” ediția a VI-a
Luni, 02 Mai 2016

15 - 17 aprilie 

La jumătatea lunii aprilie, UNSAR a organizat la Sinaia cea de a VI-a ediție a „Școlii pentru Jurnaliști” - eveniment dedicat reprezentanților presei financiare, care are ca obiectiv principal familiarizarea acestora atât cu noțiuni de ordin tehnic, cât și cu o serie de concepte și practici specifice domeniului asigurărilor.
Programul cursurilor a inclus prezentări pe diferite teme de interes, sesiuni de Q&A, precum și discuții libere. Printre subiectele abordate s-au numărat tarifarea și daunalitatea pe RCA, problematica constituirii unui fond mutual,  precum și subvenția primei de asigurare în cazul asigurărilor agricole, perspectivele asigurărilor de sănătate sau impactul modificărilor legislative asupra evoluției polițelor de locuințe.  
Cursurile s-au desfășurat cu sprijinul unor cunoscuți specialiști ai companiilor membre UNSAR, printre aceștia numărându-se Marius POPESCU, Vicepreședinte și Responsabil Secțiunea Asigurări de Viață și Sănătate, Francois COSTE, Responsabil Secțiunea de Asigurări Agricole, Lucian MARIN, Consultant Asigurări Agricole, Aurel BADEA, Responsabil Secțiune Asigurări de Bunuri și Proprietăți, Mădălin ROȘU, Responsabil Secțiune Asigurări Auto, respectiv Sorin GRECEANU, Director General, FPVS, Ovidiu CIOBANU, Președinte, ADAR, și Corina SOUVANNASOUK, trainer în asigurări.
 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului („Școala pentru Jurnaliști” ediția a VI-a).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!