LifeStyle
Se apropie Gala! Doamnelor, v-aţi ales ţinuta?

Gala Premiilor Pieţei Asigurărilor reprezintă cel mai aşteptat moment al primăverii pentru toţi actorii din piaţa asigurărilor – sigur v-aţi salvat în agendă data de 21 martie 2011.
Astfel, an dupa an, sărbătoarea excelenţei în asigurări şi-a atras atributele de eleganţă şi rafinament. Iar într-un domeniu în care ţinutele se încadrează în tiparele rigide ale stilului office, un astfel de moment festiv reprezintă cea mai bună ocazie pentru doamnele şi domnişoarele care lucrează în acest sector de a-şi etala ţinutele pline de strălucire. Şi, dacă asigurările se află sub supravegherea riguroasă a CSA, în ceea ce priveşte rochiile de gală, bunul gust este singurul arbitru.
La întrebarea “Cum ne îmbrăcăm la Gală” am căutat răspuns şi noi. Iar revelaţia a venit de la cel mai nou magazin deschis în Băneasa Shopping City – BALIZZA. Ce am ales vă invităm să descoperiţi în pictorialul alăturat.

Rochia de seară
Rochia neagră, lungă - clasica little black dress - reprezintă pentru cele mai multe dintre noi alegerea firească pentru o seară de gală. Să nu vă fie însă frică de culoare! Aşa cum rochiile pastelate sau în culori vii sunt de ani buni “vedetele” premiilor Oscar şi ale evenimentelor mondene Hollywood-iene, vă recomandăm şi dumneavoastră să optaţi pentru o ţinuta ieşită din tiparele clasice. Astfel, little black dress se poate transforma în little blue dress sau chiar în little red dress.
Pentru un moment festiv de genul Galei, BALIZZA ne recomandă rochii din materiale nobile, precum mătase, satin, într-o gamă extrem de variată de culori – mov, lila, fuchsia, roşu, albastru, turcoise. Cu adevărat important este faptul că modelele BALIZZA sunt adaptate tuturor tipurilor de siluete. Aşadar, nu trebuie să vă fie frică să experimentaţi. Iar dacă vă gândiţi la preţ, nu trebuie să vă îngrijoraţi – există rochii pentru toate buzunarele. 

Pantofi de seară
Alegerea încălţămintei potrivite reprezintă un alt moment de încercare pentru orice femeie, mai ales că aceasta trebuie să satisfacă două cerinţe esenţiale: eleganţă şi confort. Fie că optaţi pentru un escarpen clasic sau pentru preferaţii designerilor în acest sezon, pantofii cu platformă, BALIZZA vă poate satisface cele mai variate gusturi, prin modele în toate culorile. Şi, credeţi-ne, în pofida ¬tocurilor de peste 10 centimetri, sunt extrem de comozi.

Accesoriile
Un amănunt destul de neglijat în “construirea” unei ţinute este reprezentat de alegerea accesoriilor. Astfel, pentru o doamnă care doreşte o ţinută cu adevărat elegantă, nimic nu poate fi mai potrivit decât o capă sau un şal de blană.
De asemenea, un colier spectaculos, o brăţară sau o broşă pot transforma radical şi cea mai banală rochie. Aşadar, dacă v-aţi propus un stil “frugal” de cumpărături, puteţi alege câteva bijuterii pentru a compune un nou “outfit”.

Cine este BALIZZA?
BALIZZA este un nume binecunoscut în moda internaţională, cu creaţii care se distribuie în magazine din întreaga Europă, Asia şi până în Africa de Sud. De altfel, colecţiile BALIZZA sunt prezente cu succes şi în capitala mondială a luxului, Dubai. Beneficiind de talentul tânărului designer italian Stefano GUERRIERO, creaţiile BALIZZA au fost remarcate şi de editorii VOGUE, fiind introduse în diverse pictoriale.
Din luna decembrie 2010, clienţii Băneasa Shopping City pot admira şi achiziţiona rochiile, pantofii şi accesoriile BALIZZA în magazinul de la parterul centrului comercial.
Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.balizza.it.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Se apropie Gala! Doamnelor, v-aţi ales ţinuta?).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!