Asigurări
SIGNAL IDUNA Asigurări de Viaţă oferă beneficii medicale membrilor Sindicatului Național al Funcționarilor Publici
Autor:Tiberiu MAIER Vicepreşedinte, SIGNAL IDUNA
Luni, 15 Aprilie 2013
Tiberiu MAIER Vicepreşedinte, SIGNAL IDUNA

În luna aprilie a acestui an, compania germană SIGNAL IDUNA Asigurări de Viaţă a făcut public parteneriatul strategic semnat la finalul anului 2012 cu Sindicatul Naţional al Funcţionarilor Publici (SNFP). Proiectul este coordonat din partea SIGNAL IDUNA de către Denisa DINU, Regional Center Manager.

 

Recent semnatul parteneriat este un proiect menit să sprijine preocupările pentru îngrijirea sănătăţii, să încurajeze prevenţia şi să promoveze un stil de viaţă sănătos în rândurile celor 24.000 de membri ai SNFP.
În acest sens, SIGNAL IDUNA le oferă celor aproximativ 24.000 de membri de sindicat o serie de beneficii medicale cum ar fi facilitarea accesului preferenţial la cei mai buni medici din sistemul privat de sănătate şi garantarea calităţii actului medical în cadrul reţelei naţionale de furnizori de servicii medicale private, Signal Mediqa Net, formată din peste 400 de clinici şi spitale private din Bucureşti şi din ţară, având o reputaţie excelentă în domeniu, selectate riguros pe baza unor evaluări severe de performanţă şi monitorizate constant pentru a asigura respectarea standardelor de calitate europene. De asemenea, membri SNFP vor avea acces nelimitat la serviciul specializat Call Center Medical SIGNAL IDUNA disponibil non stop pentru programări şi informaţii medicale şi capabil să ofere un serviciu complex de management al cazului medical.
În acest parteneriat, SIGNAL IDUNA va pune la dispoziţia SNFP resurse în care avem o expertiză a rigorii şi a performanţei de peste 100 de ani la nivel internaţional. Totodată, suntem onoraţi să putem juca un rol atât de important în promovarea unei atitudini orientate către îngrijirea sănătăţii şi susţinerea unui stil de viaţă sănătos, a declarat Tiberiu MAIER, Vicepreşedinte SIGNAL IDUNA.
Suntem bucuroși să punem bazele acestei colaborări prin care le putem oferi membrilor noştri din întreaga ţară acces la servicii de îngrijire a sănătăţii de o înaltă calitate cu ajutorul unui partener care are tradiţia şi resursele necesare,
a afirmat  Ionel Sebastian OPRESCU, Preşedintele SNFP.
Una dintre cele mai grele misiuni, atât pentru SIGNAL IDUNA, cât şi pentru celelalte companii de asigurări din România, este educarea pieţei. Asocierea prestigiului partenerilor noştri medicali cu reputaţia internaţională confirmată în peste 100 de ani de experienţă a companiei SIGNAL IDUNA va aduce beneficii majore atât membrilor SNFP cât şi pieţei serviciilor şi asigurărilor private de sănătate din România, aflată la început de drum, a completat liderul SIGNAL IDUNA, Tiberiu MAIER.
Grupul SIGNAL IDUNA este unul dintre liderii pieței germane a asigurărilor, oferind servicii medicale la cele mai înalte standarde de calitate şi profesionalism pentru mai mult de 13 milioane de clienţi. Începând din anul 2008, SIGNAL IDUNA aduce şi pe piaţa asigurărilor din România atât produse de asigurare, inovative şi flexibile, care să protejeze sănătatea şi calitatea vieţii şi să corespundă dorinţelor şi nevoilor tuturor clienţilor săi, cât şi rigoarea şi seriozitatea caracteristice poporului german.
Un astfel de proiect parteneriat, în care o categorie importantă a populaţiei va avea acces la servicii medicale la cele mai înalte standarde de calitate şi profesionalism, descoperind beneficiile unei asigurări private de sănătate, face parte din procesul amplu de formare şi educare a pieţei pe care cu toţii ni l-am asumat, a concluzionat Tiberiu MAIER.


Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (SIGNAL IDUNA Asigurări de Viaţă oferă beneficii medicale membrilor Sindicatului Național al Funcționarilor Publici ).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!