Cariere
Silvia PĂVĂLAȘCU, Head of Construction / Infrastructure Practice - Austria & CEE Marsh & McLennan Companies
Vineri, 05 August 2016

Începând cu 1 iulie a.c., Silvia PĂVĂLAȘCU a acceptat provocarea de a ocupa o funcție importantă în cadrul Marsh & McLennan Companies, ea urmând a coordona o serie de activități pe Austria & CEE din poziția de Head of Construction / Infrastructure Practice.
Absolventă a Academiei de Studii Economice din București, Silvia PĂVĂLAȘCU este licențiată în economie și a început cariera în asigurări la EOS Risk, ca Senior Broker, unde a activat timp de doi ani (ianuarie 2005 – ianuarie 2007). Ulterior, vreme de un an de zile, a deținut funcția de Business Development Manager la AIG, după care, timp de peste opt ani a lucrat în cadrul AON România, unde a avansat succesiv din poziția de Senior Broker, la cele de Business Development Manager, Chief Commercial Officer și Director Adjunct.
 

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Silvia PĂVĂLAȘCU, Head of Construction / Infrastructure Practice - Austria & CEE Marsh & McLennan Companies).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!