Cariere
Simona GALANI, Membru al Directoratului, ERGO Asigurări de Viaţă
Autor:Andreea RADU
Joi, 24 Noiembrie 2016

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat numirea Simonei GALANI, CFO-ul CREDIT EUROPE Asigurări, în funcţia de Membru al Directoratului la societatea ERGO Asigurări de Viaţă. Numirea a fost făcută în contextul în care ERGO Austria International a achiziţionat CREDIT EUROPE Asigurări la sfârşitul anului 2015, tranzacţia fiind finalizată în iunie a.c.

Noul Membru în Directoratul ERGO are o experienţă în industria financiară de circa 9 ani. Simona GALANI deţine poziţia de Chief Financial Officer (CFO) în cadrul CREDIT EUROPE Asigurări din mai 2013. Anterior, ea a lucrat timp de aproape 5 ani în cadrul grupului AVIVA. De asemenea, circa 4 ani a fost Financial Controller la BCR Asigurări, dar a activat şi în domeniul pensiilor private, fiind Director Financiar în cadrul OTP Fond de Pensii, în intervalul septembrie 2007 - octombrie 2008.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Simona GALANI, Membru al Directoratului, ERGO Asigurări de Viaţă).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Alexandra SMEDOIU: Economisirea inseamna responsabilitate fata de noi si generatiile viitoare

Alexandra SMEDOIU - Vicepresedinte CFA Society Romania si Partener Deloitte
Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!