Cariere
Sorin GRECEANU Membru în Consiliul Director al Institutului European pentru Legislaţie Rutieră (IETL)
Luni, 03 Martie 2014

Sorin GRECEANU, Directorul General al Fondului de Protecţie a Victimelor Străzii, a fost ales ca Membru în Consiliul Director al Institutului European pentru Legislaţie Rutieră (IETL),  organism în cadrul căruia s-au elaborat și definitivat multe dintre reglementările legale în domeniu implementate deja la nivel naţional şi european. Numirea sa a fost făcută în cadrul Adunării Generale a membrilor IETL desfăşurată la finele anului trecut.
Participarea lui Sorin GRECEANU la lucrările grupurilor de lucru, a conferinţelor şi reuniunilor organizate de IETL,  precum şi în calitate de Membru al board-ului executiv al IETL este susţinută de către organele de conducere statutare ale FPVS, care prin aceasta îşi reafirmă disponibilitatea de a contribui activ la dezvoltarea şi îmbunătăţirea reglementarilor în domeniu, atât la nivel naţional, cât şi la nivel european, se arată într-un comunicat al FPVS.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Sorin GRECEANU Membru în Consiliul Director al Institutului European pentru Legislaţie Rutieră (IETL)).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!