Cariere
Ștefan NANU Membru al Consiliul de Administrație Fondul de Garantare a Asiguraților
Marti, 01 Septembrie 2015

Ștefan NANU, Directorul General al Trezoreriei Statului, este al patrulea Membru al Consiliului de Administrație al Fondului de Garantare a Asiguraților, fiind desemnat de către Ministerul Finanțelor Publice.

Ștefan NANU este absolvent al Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică – secția Cibernetică și Previziune Economică din cadrul ASE București. De-a lungul timpului a ocupat mai multe funcții în cadrul Ministerului Finanțelor Publice, fiind Expert al Direcției Generale a Finanțelor Publice Externe, Serviciul de Balanță de Plăți și Ajutoare Externe Nerambursabile, între 1998 și 2001, apoi Expert în cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Externe, Serviciul Piețe Internaționale de Capital, până în 2003, și Șef Serviciu în cadrul Direcției Generale a Finanțelor Publice Externe, Serviciul Pieței Financiare, între 2003-2004.

Ulterior, a ocupat poziția de Expert în cadrul Cancelariei Primului Ministru pe segmentul piețelor de capital, sectorul financiar nebancar, apoi pe cele de Consilier în cadrul Cabinetului Secretarului de Stat - Departamentul de trezorerie și datorie publică, respectiv de Director General al Unității.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Ștefan NANU Membru al Consiliul de Administrație Fondul de Garantare a Asiguraților).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!