LifeStyle
Stil feminin: Rochia perfectă pentru petrecerile de sărbători
Marti, 15 Decembrie 2015

Fiecare moment festiv din sezonul de sărbători reprezintă pentru doamne oportunitatea de a ieşi în evidenţă prin etalarea unei ţinute spectaculoase.

O petrecere extravagantă, o seară la un restaurant elegant, o întâlnire romantică sau o reuniune de familie - sărbătorile de iarnă pot  însemna altceva pentru fiecare dintre noi. Însă, atunci când vine vorba despre ţinuta perfectă pentru astfel de ocazii, o rochie croită  pe măsură reprezintă, aproape întotdeauna, alegerea potrivită.

Din materiale preţioase, de cea mai bună calitate, decorate cu broderii cusute manual sau aplicaţii spectaculoase, rochiile  CRISTALLINI sunt create pentru a pune în valoare orice siluetă. Variind de la clasic la extravagant, varietatea modelelor acestora vine  în întâmpinarea diferitelor gusturi şi stiluri potrivite personalităţilor noastre.

În mod cert, roşul s-a impus deja drept culoarea tradiţională a Crăciunului, simbolizând energia şi bucuria acestui moment. Vibrant,  intens şi plin de viaţă, roşul „domină” sărbătorile de iarnă, aşa că îl poţi include în garderoba ta festivă pentru a face o declaraţie  puternică de stil. Optează pentru un model de rochie de cocktail care va atrage toate privirile datorită detaliilor superbe pline de rafinament: aplicaţii manuale preţioase pe dantela brodată.

Vrei să ieşi în afara tiparelor? Creând un aer misterios şi exotic, penele au reprezentat întotdeauna şi vor continua să rămână un  accesoriu rafinat şi extravagant. Astfel, dacă te-ai plictisit deja de rochiile simple, poţi alege să porţi o rochie din pene, ce îţi va oferi  un look chic, dar elegant.

Dacă eziţi între cele două extreme, îşi recomandăm un model cu o croială clasică, dar şi un element surprinzător: spatele gol care  oferă o doză de sexappeal ţinutei. În cadrul unei gale festive, emană distincţie şi feminitate purtând o rochie CRISTALLINI lungă, cu  detalii Swarovsky, care pune în evidenţă silueta feminină.

Dacă vrei să optezi pentru un look diafan, poţi alege un model din voal de mătase natural cu decolteu şi şliţ adânc pe picior. Rochiile  CRISTALLINI din voal de mătase naturală sunt extrem de elegante, rămânând, în acelaşi timp, confortabile şi lejere. Fustele sunt atent presărate cu eşarfe care lasă să se descopere discret piciorul, în timp ce accentul cade simultan pe broderia manuală rafinată de  pe umeri şi spate. Acest model de rochie de seară readuce în prim plan delicateţea, senzualitatea şi frumuseţea feminină.

Îţi doreşti să atragi toate privirile? Rochiile din paiete, mulate, fie de cocktail, fie de seară te vor pune în valoare şi te vor face să te  simţi admirată de toţi cei prezenţi. La o petrecere într-un cadru elegant, poartă o rochie aurie, din paiete şi broderie cusută manual  care se remarcă prin calitatea extraordinară a materialelor şi prin linia deosebită a croielii.

Creaţiile CRISTALLINI sunt disponibile în magazinul online shop.cristallini.com sau în showroom-ul din Bulevardul Lascăr Catargiu, nr. 34,  sector 1, Bucureşti.

www.cristallini.ro

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Stil feminin: Rochia perfectă pentru petrecerile de sărbători).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!