LifeStyle
Strălucire şi eleganţă la Gala Premiilor

Balizza și Tudor Personal Tailor

Gala Premiilor Pieţei Asigurărilor şi-a atras, an după an, atributele de eleganţă şi rafinament. Iar pentru ca acest lucru să fie posibil, se impune o atenţie deosebită acordată fiecărui detaliu. Astfel, ţinuta oaspeţilor şi a gazdelor constituie elemente esenţiale.

Pentru ediţia din acest an, branduri precum TUDOR Personal Tailor, OTTER, BALIZZA, ONLY For YOU, TONY&GUY și OKSANA Art Line Studio şi-au pus la dispoziţie produsele şi serviciile de consultanţă, pentru ca ţinutele să fie pe măsura standardelor înalte recompensate în piaţa asigurărilor.

Ediţia din 2011 a evenimentului a reprezentat cel mai bun prilej pentru ca doamnele şi domnişoarele care lucrează în acest domeniu să-și etaleze eleganța pline de grație. Ţinutele strălucitoare purtate de doamnele și domnișoarele din echipa Media XPRIMM au fost selectate din multitudinea de opţiuni oferite de BALIZZA și ONLY For YOU. Rochiile au fost accesorizate cu eleganţi pantofi marca OTTER.

Nici domnii nu au fost mai prejos, smoking-ul devenind deja o obişnuinţă pentru un moment atât de special. Iar pentru materialele fine, croiala impecabilă şi detaliile adaptate fiecărei personalităţi, specialiştii de la TUDOR Personal Tailor au reprezentat soluţia pentru care au optat la această ediţie a Galei şi barbații din echipa Media XPRIMM.

Spectacolul de Gală a fost încununat de prezentarea colecţiei de primăvară – vară a cunoscutului brand BALIZZA. O selecţie rafinată de rochii si pantofi, sub genericul „Strălucire şi Mister”, realizată sub bagheta Corinei POP. Coafurile elaborate ale modelelor au purtat amprenta TONY&GUY, unul dintre cele mai renumite saloane la nivel mondial.

Rochii din materiale nobile, precum mătase, satin, într-o gamă extrem de variată de culori – negru, mov, lila, fuchsia, roşu, albastru, turcoise -, pantofi care satisfac exigenţe de eleganţă şi confort, ­accesorii menite să scoată din anonimat… acestea sunt doar câteva dintre coordonatele prezentării de modă BALIZZA.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Strălucire şi eleganţă la Gala Premiilor ).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!