Editorial
Suntem în „ochiul” uraganului sau ne aflăm la începutul primăverii?
Marti, 15 Ianuarie 2013

MOTTO
Nu cel mai puternic sau cel mai inteligent va supraviețui,
ci acela care se va adapta cel mai repede și mai bine schimbării.
Charles DARWIN


După aproape 15 ani de analiză a pieței asigurărilor,  ne încumetăm să afirmăm că un an atât de turbulent, cum a fost cel care tocmai s-a încheiat, nu ne amintim să mai fi parcurs până acum.
Directori generali dislocați din funcțiile deținute, o legislație în continuă „mișcare și transformare” (a se vedea PAID și polițele obligatorii de locuință), boom-ul daunelor morale pe RCA, o demitere fulger a Președintelui CSA (o premieră în istoricul acestei instituții), răsturnări de ierarhii și un finiș „la fotografie”  în cursa pentru locul întâi la 9 luni între cea mai mare companie românească și cea mai mare societate străină de asigurări – iată numai câteva dintre reperele care au marcat un an extrem de agitat. 
Dacă la toate aceste evenimente mai adăugăm și faptul că în luna martie a acestui an ar trebui sa devină operațională mult discutata Autoritate de Supraveghere Financiară,  vom avea un tablou real și aproape complet al pieței românești de asigurări.
Și pentru că schimbarea pare a fi deviza acestei industrii, iar Revista PRIMM nu putea rămâne în afara ei, răsfoiţi deja primul număr din…
Noul PRIMM care va crea în continuare, pentru Dumneavoastră, cititorii noștri, suportul informațional, adresându-se, în egală măsură, și publicului larg, ca vector de informare, înțelegere și comunicare.
Am regândit același concept, cu accent pe aspecte privind documentarea,  actualitatea, în aceeași notă de abordare onestă și serioasă, pe scurt, o Revistă care,  de aproape 15 ani,  promovează valorile şi interesele breslei,  și de care Dumneavoastră, cei din piețele de asigurări și pensii private, puteți să fiţi mândri.

Redacția PRIMM


P. S.  Celor care au îndoieli cu privire la viitorul publicaţiilor tipărite le recomandăm
să citească două articole:
Conținutul de calitate susține noul val de reviste tipărite. Click
Cuvântul tipărit va continua să existe! Click

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Suntem în „ochiul” uraganului sau ne aflăm la începutul primăverii?).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!