LifeStyle
„The George and Dragon Pub” - Atmosferă englezească, Mâncare italiană, Bere germană
Autor:Mihaela CÎrcu
Vineri, 01 Noiembrie 2013

În centrul orașului, aproape de Piața Unirii, dar într-o zonă liniștită, unde te poți detașa de agitația cotidiană, se află unul dintre cele mai noi restaurante din București – „The George and Dragon Pub”.
Lansat în vară, pentru început sub forma unei terase răcoroase sub o boltă de viță de vie, mai apoi, de la începutul lunii noiembrie, într-o casă elegantă, pub-ul s-a reinventat, cu decoruri noi, dar și cu un meniu pe măsură.
„The George and Dragon Pub” a fost creat pe modelul pub-urilor englezești, cu preparate culinare delicioase, bazate pe conceptul de gastro-pub. De fapt, așa cum ne asigură și Chef-ul, în același timp unul dintre proprietari, rețeta pub-ului este simplă – mâncare bună, preparată din ingrediente naturale, cele mai multe din gospodării locale, bere rece (o largă selecție care include sortimente create într-una dintre cele mai vechi berării din Munchen), dar și o rafinată selecție de vinuri (realizată din cele mai cunoscute crame românești cu ajutorul unor somelieri de renume).
Dincolo de acestea,  „The George and Dragon Pub”  înseamnă o atmosferă prietenoasă și caldă, relaxantă, fără elemente opulente, unde toți cei care trec pragul casei din strada Cuza Vodă se simt fără griji. 
Tot aici, nu sunt neglijate nici prânzurile de afaceri sau întâlnirile în care discreția este elementul principal, localul beneficiind de separeuri care oferă intimidate și confidențialitate.
Și asta nu este tot: dacă doriți un prânz pescăresc în familie sau un loc în care să urmăriți competițiile sportive cu prietenii, Dragonul vă așteaptă.
Iar de curând, „The George and Dragon Pub” oferă și noi meniuri gustoase pentru prânzul de la birou, oferind livrări și servicii de catering.

Contact
Str. Cuza Vodă 46
 (fosta str. Oițelor)
București, sector 4
Telefon: 0755.565.211
E-mail: contact@georgendragonpub.ro

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului („The George and Dragon Pub” - Atmosferă englezească, Mâncare italiană, Bere germană ).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!