Evenimente
tIMOn - Târgul Imobiliar Naţional
Luni, 02 Noiembrie 2015

22 - 25 octombrie 2015

Desfăşurat în perioada 22-25 octombrie în pavilionul expoziţional din Piaţa Constituţiei, Târgul Imobiliar Naţional - tIMOn a venit în  întâmpinarea numeroaselor cereri şi noutăţi imobiliare. Evenimentul a adus în prim plan soluţiile dezvoltatorilor care utilizează resurse  naturale, respectiv încălzirea geotermală, precum şi alte sisteme unice pe piaţa din România, importate din ţările scandinave, care creează şi păstrează un ambient constant în locuinţă.

tIMOn a fost şi Partener al campaniei „Octombrie - Luna Asigurărilor de Locuinţe”. Astfel, pe parcursul desfăşurării târgului, vizitatorii au  primit şi broșura informativă a Campaniei cu informaţii şi sfaturi referitoare la modul în care îţi poţi proteja locuinţa prin intermediul unei asigurări acoperitoare.

De-a lungul timpului, tIMOn a devenit un eveniment de referinţă pentru sectorul imobiliar, unde investitorii pot să-şi prezinte în premieră  proiectele.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (tIMOn - Târgul Imobiliar Naţional).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum pot fi protejate drepturile consumatorilor de asigurari?

Stefan PRIGOREANU - Vicepresedintele PRBAR 

Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari&Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!