eStyle
Totul despre asigurări, direct pe iPhone!
Autor:Andrei ALEXANDRU

Ştiri despre asigurări, interviuri, TOP-uri şi evenimente se vor găsi, de acum înainte, chiar în buzunarul dumneavoastră! Cel mai vizitat portal de asigurări din România, 1asig.ro, este disponibil, începând cu luna iunie a.c. şi sub forma unei aplicaţii pentru iPhone și iPad.
Programul, dezvoltat în parteneriat cu i-Tom Solutions, oferă utilizatorilor de dispozitive mobile acces la:

  •  ultimele noutăţi din asigurări;
  •  informaţii despre companii de asigurare şi brokeri;
  •  calendarul evenimentelor interne şi internaţionale din asigurări;
  •  rezultate financiare şi TOP-ul companiilor pe piaţa de profil.


Aplicaţia 1asig.ro este disponibilă, de la începutul lunii iunie, pentru download gratuit pe Apple App Store.
În ceea ce priveşte disponibilitatea conţinutului, atât text cât şi video, aplicaţia 1asig.ro este creată pe tipologia consumatorului activ de ştiri în domeniul asigurărilor.


Aplicaţia 1asig.ro aduce content-ul celui mai vizitat portal de asigurări din România mai aproape de utilizatori, permiţând acestora accesarea tuturor ştirilor în timp real, pe măsură ce sunt postate şi actualizate pe site. Este, daca vreţi, un salt tehnologic care ne aduce mai aproape de noua generaţie de utilizatori interesaţi de zona de asigurări, a explicat Vlad PANCIU, Project Manager, XPRIMM TV.


Referitor la structura programului, aceasta este conformă cu modele deja consacrate pe plan internaţional: conţinut text scalabil, conţinut video şi combinat, page-flip etc.
O facilitate interesantă este sharing-ul de articole, disponibil via e-mail sau sms. De asemenea, 1asig.ro permite adăugarea unui reminder în calendarul telefonului pentru evenimentele afişate în program.

Aplicaţia 1asig.ro pentru iPhone iniţiază domeniul companiilor media de nişă din România care publică conţinutul pe device-uri mobile. Dată fiind relativa noutate pe piaţa românească a domeniului aplicaţiilor smartphone şi răspândirea mijloacelor de informare pe telefon, ne bucurăm că am reuşit să oferim o soluţie mobilă de ştiri, plasându-ne în avangarda acestui domeniu, a subliniat Valeriu FILIP, Managing Partner, i-Tom Solutions.


Tendinţa care se observă, în acest moment, la nivel mondial, este ca persoanele să urmărească ştirile direct de pe telefonul mobil, în momentul în care nu se află lângă calculator sau nu au acces la presa scrisă. Aplicaţia 1asig.ro intenţionează să simplifice procesul, intrarea pe portalul www.1asig.ro de pe telefoanele mobile fiind chiar mai simplă pentru utilizatorii iPhone... Sub nicio formă nu îi vom neglija pe utilizatorii celorlalte telefoane de tip smartphone, 1asig.ro fiind în curând disponibil şi pentru acestea, a explicat Sergiu COSTACHE, Preşedinte, Media XPRIMM.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Totul despre asigurări, direct pe iPhone!).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!