Editorial
„UN DUBLU”... UNICAT
Autor:Sergiu COSTACHE, Preşedinte şi Adriana PANCIU, CEO, MediaXPRIMMDincolo de orgoliul nostru naţional şi de cel de imagine, putem spune că piaţa românească de asigurări are cel puţin două trăsături distinctive, bine legate între ele.

Prima dintre acestea se numeşte, simplu, FIAR - Forumul Internaţional Asigurări-Reasigurări, un eveniment aflat, de aproape 15 ani, în prima linie a promovării imaginii unei Românii şi a unei Europe Centrale şi de Est (ECE) de bună calitate.
Ce deosebeşte FIAR de alte evenimente similare?

Calitativ - utilitatea lui evidentă pentru pieţele tinere din Europa Centrală şi de Est şi orientarea către business şi către informaţia de substanţă.

Cantitativ - faptul ca Forumul de la Sinaia este apreciat de miile de participanţi din numeroase ţări care au fost prezenţi la lucrările lui, de-a lungul celor paisprezece ediţii anterioare.

A doua trăsătură distinctivă este dată de faptul că piaţa românească de profil a înţeles că, susţinând o structură unicat cum este XPRIMM, îşi promovează de fapt, cu brio, şi liderii, şi specialiştii, şi interesele, dar şi îşi construieşte o excelentă imagine pe plan internaţional.

O dovadă elocventă a acestor rezultate notabile se va concretiza  şi prin lansarea, în cadrul FIAR 2012, a celei de a VI-a ediţii a XPRIMM Insurance Report - un produs unic pe plan european -, material de sinteză care cuprinde rezultatele financiare aferente anului 2011 pentru nu mai puţin de 30 de pieţe din tot atâtea ţări.

Cu mândria că suntem deschizători de drum, aşadar unici, români şi totodată europeni, vă invităm să fiţi prezenţi alături de noi, ca în fiecare an, la Sinaia, în perioada 20 - 24 mai, la cea de a XV-a ediţie a FIAR.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului („UN DUBLU”... UNICAT).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!