Editorial
Un premiu care nu trebuie să lipsească în 2015!
Joi, 03 Aprilie 2014

Presiunea asupra pieţei asigurărilor a fost enormă în ultima vreme. O apăsare constantă generată de probleme cronice nerezolvate, un deficit de încredere şi situaţii greu de anticipat la finele anului trecut. Parcă, niciodată presiunea asupra acestui domeniu nu a fost mai mare.
Anul precedent reformarea instituţiei de supraveghere promitea multe.
Din păcate, începutul anului 2014 ne-a adus la polul opus.
În tot acest context, Premiile Pieţei Asigurărilor acordate pentru al XIV-lea an consecutiv sunt cu atât mai valoroase pentru domeniu. Ele depăşesc companii sau persoane... de fapt... fiecare premiu întregeşte imaginea pieţei. Lucrurile bune care se întâmplă în asigurări merită mai mult decât oricând recunoaşterea noastră.
Anul 2014 se anunţă unul al provocării din perspectiva supravegherii. ASF a dovedit că trebuie re-reformată! Cu un deficit de încredere, o imagine ştirbită de recentele scandaluri şi cu puteri slăbite... ASF trebuie să redevină în ochii asiguraţilor şi ai companiilor garantul stabilităţii pieţei asigurărilor.
Un supraveghetor puternic creează premisele unei pieţe stabile şi puternice. Nu va fi deloc o misiune uşoară! Tocmai de aceea, sperăm ca fiecare acţiune a ASF din acest an să constituie un motiv de acordare a unui premiu pentru contribuţia la dezvoltarea pieţei asigurărilor... dedicat ASF. Până în martie 2015, noi aşteptăm motivele.
Numărătoarea inversă începe la 1 mai 2014.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Un premiu care nu trebuie să lipsească în 2015!).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!