Evenimente
UNIQA vrea să atragă 2.000 - 3.000 de clienți cu noua asigurare de sănătate
Marti, 22 Noiembrie 2016

19 octombrie 2016

UNIQA a lansat asigurarea privată de sănătate iMed, în care pot fi incluse și servicii stomatologice. Aceasta poate fi achiziționată atât de clienții individuali, cât și de cei corporate. Compania estimează că 2.000 - 3.000 de persoane vor beneficia de această asigurare în următorul an.

Produsul este flexibil și este vândut sub forma a trei pachete personalizate: PersonalMed (de bază, destinat în principal tinerilor activi), CompleteMed (cu acoperiri extinse, destinat familiilor) și DeluxeMed (pentru clienții cu venituri mari). Polița include și o consultație de nutriție, dar și o ședință cu un antrenor personal de fitness gratuite. Compania pune accent pe prevenție și încurajează un stil de viață sănătos, cu sport și alimentație corectă, a declarat Iuliana RUSEI, Membru în Directoratul UNIQA Asigurări.

Lansarea noului nostru produs de asigurare de sănătate este susținută de experiența noastră din Austria, unde UNIQA este lider pe această piață, deținând chiar și clinici private proprii, spune Franz WEILER, CEO, UNIQA Asigurări.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (UNIQA vrea să atragă 2.000 - 3.000 de clienți cu noua asigurare de sănătate).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!