Evenimente
VERASIG a sărbătorit 10 ani de activitate
Luni, 02 Noiembrie 2015

2 noiembrie 2015

În data de 2 noiembrie 2015, VERASIG Broker de Asigurare a împlinit 10 ani de la încheierea primei poliţe de asigurări. Pentru a sărbători un deceniu de activitate, compania a organizat sâmbătă, 14 noiembrie a.c., o ediţie aniversară a „Cupei Camarazilor VERASIG”, la poligonul  de tir sportiv şi agrement Zip Escort din Constanţa.

Sunt 10 ani în care prin pasiune şi perseverenţă am câştigat încrederea clienţilor şi  partenerilor, 10 ani de provocări, realizări şi experienţe, în care clienţii, partenerii şi colegii ne-au au devenit prieteni, au declarat reprezentanţii companiei.

VERASIG Broker a intermediat, în primul semestru al anului 2015, prime în valoare de 2,39 milioane euro, în  creştere nominală cu 14,78% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, conform publicaţiei de specialitate INSURANCE Profile.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (VERASIG a sărbătorit 10 ani de activitate).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!