Cariere
Virgil ŞONCUTEAN, Membru în Consiliul de Administraţie, ALLIANZ-ŢIRIAC Pensii
Autor:Andreea RADU
Joi, 24 Noiembrie 2016

Virgil ŞONCUTEAN a primit, în octombrie, aprobarea ASF pentru funcţia de Membru în Consiliul de Administraţie al ALLIANZ-ȚIRIAC Pensii Private Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private, prezentă atât pe segmentul pensiilor private obligatorii, cât şi pe segmentul pensiilor facultative.

Începând cu 1 septembrie a.c., Virgil ȘONCUTEAN a preluat funcţia de CEO al ALLIANZ-ȚIRIAC Asigurări. Acesta s-a alăturat companiei în anul 2001 şi, până în 2006, a activat în aria de Vânzări şi Managementul Vânzărilor. În perioada 2006 - 2012, a fost cooptat în echipa ALLIANZ din Germania, iar la 1 ianuarie 2013 a devenit Director Vânzări şi Distribuţie în cadrul ALLIANZ-ȚIRIAC Asigurări. Virgil ȘONCUTEAN este absolvent al Universităţii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca şi deţine un MBA în cadrul Northwestern University - Kellogg School of Management din Statele Unite ale Americii.

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Virgil ŞONCUTEAN, Membru în Consiliul de Administraţie, ALLIANZ-ŢIRIAC Pensii).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Evenimente Viitoare

IIF 2017 - MOTOR Insurance Conference

6 octombrie 2017
Istanbul, Turcia
Organizator: XPRIMM
...

Detalii>>

Ora de Risc

Sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Mihaela COJOCARU - Director Comercial, MediHelp
Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii


TOP Stiri 1asig

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!