Cariere
Virgil ȘONCUTEAN,CEO ALLIANZ-ȚIRIAC Asigurări
Luni, 02 Mai 2016

Pentru poziția de CEO al ALLIANZ-ȚIRIAC Asigurări, Consiliul de Administrație al companiei l-a desemnat pe Virgil ȘONCUTEAN, în prezent Director Executiv Vânzări și Distribuție și Director General Adjunct. Preluarea funcției de CEO de către Virgil ȘONCUTEAN, începând cu data de 1 septembrie, va fi supusă autorizării din partea autorității de supraveghere. 
Timp de șase ani, în perioada 2001-2006, Virgil ȘONCUTEAN a activat în ALLIANZ-ȚIRIAC, în aria Vânzări și Managementul Vânzărilor, mai întâi ca Director al Departamentului de Training, apoi fiind numit Director Regional de Vânzări. 
Din anul 2006, a fost cooptat în structurile de coordonare regională și globală ale ALLIANZ, construind, la nivelul grupului, o nouă companie de consultanță internă privind strategia de management în domeniul vânzărilor de asigurări, în calitate de Membru al Echipei de Management a ALLIANZ Group OPEX (AGO).

Acest articol este proprietatea Media XPRIMM si este protejat de legea drepturilor de autor.
In lipsa unui acord scris din partea Media XPRIMM, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol. Este necesara precizarea sursei si inserarea in mod vizibil a linkului articolului (Virgil ȘONCUTEAN,CEO ALLIANZ-ȚIRIAC Asigurări).

Comenteaza articolul

Nume*
Comentariu*
Pentru a valida comentariul, va rugam introduceti textul din imagine:

Ora de Risc

Cum arată perspectivele financiare pentru viitorii pensionari?

Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA -Asociația Pentru Promovarea Asigurarilor
Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life 
Sergiu Costache - Revista PRIMM Asigurari & Pensii

Revista PRIMM este realizata
cu sprijinul urmatoarelor companii
carora le multumim!